LVM 23

Meter ver
0
Werkoppervlak met hulpventilatoren
100 m2

In kassen zonder buisrailsysteem, voor gewassen met een dicht bladerdek, voor teelten op tafels etc; daar waar een spuitrobot niet bruikbaar is, kan onze LVM dé oplossing zijn! LVM staat voor Low Volume Mist en is een systeem waarbij middels een hele fijne nevel ruimtebehandeling mogelijk is.

Een onderhoudsvrije en storingsongevoelige LVM met maximale prestaties

De Wanjet LVM werkt zonder luchtcompressor en is speciaal ontworpen voor een storingsvrije behandeling van grote oppervlakten. Door het speciale ontwerp van de spuittip en het ventilatorhuis wordt een hele fijne mist geproduceerd die door de zeer krachtige luchtstroom een groot bereik heeft. De kleinste doorlaat van de spuittip is 4 mm waardoor ook dikkere spuitvloeistof (biologische teelt) gebruikt kan worden. Onze LVM heeft maar één cruciale afdichting en daardoor een minimale kans op storing.

Bij de ontwikkeling van deze machines is rekening gehouden met het feit dat u zo weinig mogelijk onderhoud behoeft te doen aan technische onderdelen en constructies. Alle onderdelen, die mogelijk in aanraking kunnen komen met chemische stoffen, zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en roestvast staal. Het onderstel is voorzien van een zinklaag en RVS ter preventie van roestvorming.

Technische info

  • Our Plan
  • Our Plan
Our PlanOur Plan
$3999
/year
$3999
/year
Bandwidth25GB25GB
Space5GB5GB
Domain11
Buy NowBuy Now

Ik wil graag meer informatie over

Stap 1 van 2

Ik wil graag meer informatie over